Navigatie

Spontaan shoppen, bestelling afhalen of laten thuisbezorgen? Wij staan voor je klaar, maar uiteraard met de nodige voorzorgsmaatregelen. Lees meer>

Het Atelier

Het Atelier van IJtsma is een uniek woonconcept. Samen met een van onze interieuradviseurs ontdek je je eigen woonstijl. Het Atelier vormt het inspirerende hart van IJtsma. Je vindt hier alles op het gebied van vloeren, raamdecoratie en wanddecoratie.

De vloer bezit de gehele oppervlakte van je huis, waardoor de vloer zeer bepalend is voor de rest van de inrichting. Bij IJtsma vind je een ruime keuze vloeren in verschillende prijscategorieën. Zo kun je bij ons terecht voor onder andere pvc, laminaat, vinyl en tapijt.

Ook voor raamdecoratie vind je een uitgebreid assortiment met onder andere gordijnen, plissé gordijnen, rolgordijnen, jaloezieën en vouwgordijnen. Onze raamdecoratie is in vele patronen en kleuren leverbaar, en natuurlijk op maat gemaakt. Samen zorgen we ervoor dat we het perfecte product voor jou raam of deur vinden.

Bij IJtsma vind je de nieuwste trends als het gaat om wanddecoratie. We hebben een groot aanbod met de mooiste designs en kleuren. Het mooiste behang vind je terug in onze showroom.

 

Inspiratie en interieuradvies

Bij het Atelier van IJtsma kun je niet alleen terecht voor vloeren, raamdecoratie en wanddecoratie, we bieden je het gehele totaal pakket aan. Zo staan we ook voor je klaar met compleet interieuradvies, van keuken, woonkamer tot slaapkamer.

Wil je de woonkamer een nieuwe look geven of wil je je huis helemaal opnieuw inrichten, we helpen je graag. Samen kijken we naar je wensen en stijl. Met het kiezen en combineren van meubels, stoffen, kleuren en wand- en vloerbekleding creëer je samen met onze adviseurs je eigen, unieke stijl.

In veel gevallen wordt er ter inspiratie een moodboard gemaakt. Ook wordt er vaak een 2D of 3D weergave gemaakt van jouw droominterieur. Wat je woonsmaak ook is
– modern, landelijk, klassiek, industrieel, romantisch of basic – bij elke stijl geven wij een passend interieuradvies.

“Voor elke stijl geven wij passend interieuradvies”

 

 

Nieuwsgierig geworden?
Plan meteen een afspraak met het Atelier van IJtsma Opende

Ontdek alle mogelijkheden van Het Atelier en onze service bij ons
in de winkel of bij je thuis. Als je een afspraak plant nemen we graag alle tijd om je goed te adviseren.

Afspraak maken