Navigatie

Woninginrichting

Bij IJtsma kun je ook terecht voor woninginrichting. Midden in de winkel vind je het inspirerende hart van IJtsma: het Atelier. Hier vind je alles op het gebied van woninginrichting, denk hierbij aan vloeren, raamdecoratie en wanddecoratie.

De vloer is zeer bepalend voor de sfeer in je huis, maar ook voor de rest van de inrichting. Het is daarom erg belangrijk dat je goed nadenkt over welk type vloer je wilt, maar ook in welke stijl. Je kunt bij ons terecht voor onder andere pvc, laminaat, vinyl en tapijt. 

Raamdecoratie is niet te missen in een huis, ook dit bepaald voor een groot deel de sfeer in huis. Bij IJtsma vind je een uitgebreid assortiment met onder andere gordijnen, plissé gordijnen, rolgordijnen, jaloezieën en vouwgordijnen. Onze raamdecoratie is in vele patronen en kleuren leverbaar, en natuurlijk op maat gemaakt. Samen zorgen we ervoor dat we het perfecte product voor jou raam of deur vinden.

Behang is weer helemaal terug van weggeweest. We hebben een groot aanbod met de mooiste designs en kleuren. Het mooiste behang vind je terug op de wanden in onze winkel.

 

Inspiratie en interieuradvies

Bij het Atelier van IJtsma kun je niet alleen terecht voor vloeren, raamdecoratie en wanddecoratie, we bieden je het gehele totaal pakket aan. Zo staan we ook voor je klaar met compleet interieuradvies, van keuken, woonkamer tot slaapkamer.

Wil je de woonkamer een nieuwe look geven of wil je je huis helemaal opnieuw inrichten, we helpen je graag. Samen kijken we naar je wensen en stijl. Met het kiezen en combineren van meubels, stoffen, kleuren en wand- en vloerbekleding creëer je samen met onze adviseurs je eigen, unieke stijl.

In veel gevallen wordt er ter inspiratie een moodboard gemaakt. Ook wordt er vaak een 2D of 3D weergave gemaakt van jouw droominterieur. Wat je woonsmaak ook is
– modern, landelijk, klassiek, industrieel, romantisch of basic – bij elke stijl geven wij een passend interieuradvies.

“Voor elke stijl geven wij passend interieuradvies”

 

 

Nieuwsgierig geworden?
Plan meteen een afspraak met het Atelier van IJtsma Opende

Ontdek alle mogelijkheden van Het Atelier en onze service bij ons
in de winkel of bij je thuis. Als je een afspraak plant nemen we graag alle tijd om je goed te adviseren.

Afspraak maken