Navigatie

KeukensDe eerste stap naar je droomkeuken begint bij IJtsma!Bij IJtsma draait het echt om jouw keuken. Door ervaring, goed te luisteren, je te inspireren en eerlijk te adviseren, maken wij de keuken die precies bij jou past.

Als echt familiebedrijf weten we als geen ander, hoe we die droomkeuken kunnen realiseren, samen met jou. Géén gladde verkooppraatjes, niet snel even die handtekening zetten, maar alle tijd voor een deskundig advies op maat. En het mooie is: dat doen we voor elke smaak en binnen ieder budget! Laat je inspireren door al onze keukens in al hun verschillende stijlen, afmetingen en prijsklassen. Bezoek onze showroom en maak persoonlijk kennis met ons en onze keukens.

Met meer dan 40 keukens bieden wij je een ruim assortiment keukens in verschillende stijlen en prijsklassen. Ben je op zoek naar een hoekkeuken, rechte keuken, u-keuken of keuken met een eiland of kastenwand, bij ons in de showroom kom je ze allemaal tegen. Door onze grote collectie in kleur- en afwerkingsmogelijkheden is bijna alles naar eigen inzicht samen te stellen. Zelfs voor maatwerk oplossingen ben je bij ons op het juiste adres. Daarnaast zijn al onze keukens van Duitse kwaliteit en worden gezamenlijk ingekocht met onze Duitse en Belgische keuken collega’s, waardoor wij je gegarandeerd een gunstige prijs kunnen bieden.

Een belangrijk onderdeel van de keuken is uiteraard het aanrechtblad. In onze showroom laten we verschillende materialen als HPL, graniet, composiet en keramiek zien en informeren wij je graag over de verschillen.

Ook de apparatuur is natuurlijk een belangrijk onderdeel van de hedendaagse keuken. In onze showroom tref je inbouwapparatuur van o.a. Pelgrim, Etna, Atag, Siemens en AEG aan. Al deze merken leveren een totaalprogramma van kookplaten (gas, keramisch of inductie), vaatwassers, afzuigkappen, koelkasten, ovens, magnetrons, etc. Daarnaast bieden wij jou apparatuur van de specialisten als Liebherr (koelkasten en vriezers), Novy (afzuigsystemen en kookplaten) en Stoves (fornuizen).

Een keuken is zonder kraan niet compleet. We hebben kranen van o.a. Grohe, Selsiuz, Franke en Gessi Lanesto. Tegenwoordig kan een Quooker niet meer ontbreken. In onze showroom tref je op iedere keuken weer een andere kraan.

Nieuwsgierig geworden?
Plan direct een afspraak met één van onze keukenadviseurs

Wij nodigen je van harte uit om onze keukencollectie te bekijken.
Laat je uitgebreid voorlichten onder het genot van een kopje koffie voor langdurig keukenplezier!
Met onze showroom op de grens van Groningen en Friesland.

Afspraak maken
Keukenplanner brengt je keukenideeën tot leven

Krijg een voorproefje van hoe jouw keuken eruit kan zien. De 3D-keukenplanner brengt jouw keukenideeën tot leven. Doordat de keukenplanner digitaal is, kun jij eenvoudig allerlei opties uitproberen. Speel met wandkleuren, frontjes en apparatuur. Zo kom je tot het beste plan voor jouw droomkeuken. Handige tip: neem jouw 3D-keukentekening mee naar de winkel.Keukenplanner