Navigatie

Bezorgen & afhalen

Bezorgen

We hebben onze eigen bezorgdienst, zij zorgen ervoor dat je bestelling vakkundig wordt afgeleverd.

Wanneer je bestelling binnen is, wordt er contact met je opgenomen voor een bezorgafspraak. Onze eigen bezorgdienst bezorgen van maandag tot vrijdag. Bij aflevering van de bestelling zorgen onze bezorgers ervoor dat de artikelen op de juiste plaats worden neergezet. Bij aflevering kun je betalen per pin. Naast onze eigen bezorgdienst, maken wij gebruik van externe vervoerders. Zij leveren de bestelling tot aan de drempel van de eerste deur. We melden je bestelling aan en de externe vervoerder neemt contact met je op voor een bezorgafspraak.

Bij bezorging na eerst gesloten deur dient de klant voldoende ruimte te hebben gemaakt, denk hierbij aan kastjes uit de hal en schilderijen van de wand. Onze bezorgers dragen zoveel mogelijk zorg voor je woning, desalnietemin zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele beschadigingen aan wand en vloer. 

Er wordt duidelijk in het winkelwagentje aangegeven wat de eventuele bezorgkosten zijn van jouw bestelling. Wij hebben de kosten voor verzending verdeeld in diverse groepen:

- Grote meubelen
Voorbeelden hiervan zijn o.a. banken, kasten, tafels, stoelen, boxsprings, etc.
De kosten voor het verzenden van deze artikelen bedraagt € 50.- per bestelling.

- Kleinmeubelen
Voorbeelden hiervan zijn o.a. kastjes, bijzettafels, etc.
De kosten voor het verzenden van deze artikelen bedraagt € 35.- per bestelling.

- Woondecoratie en verlichting
Voorbeelden hiervan zijn o.a. schilderijen, posters, lampen, etc.
De kosten voor het verzenden van deze artikelen bedraagt € 15.- per bestelling.

- Accessoires, kleinere items
Kleine producten kunnen eventueel per pakketdienst verzonden worden.Voorbeelden hiervan zijn o.a. fotolijstjes, kaarsen, dekbedovertrekken etc.
De kosten voor het verzenden van deze artikelen bedraagt € 6,95 per bestelling.

Woon je in België, Duitsland of op de Waddeneilanden, dan gelden er aangepaste bezorgtarieven.

Montage

Wanneer je online een bestelling hebt geplaats, is de bezorging exclusief uitpakken en monteren. Mocht je dit toch graag willen, dan kun je contact met ons opnemen over de eventuele kosten hiervan. Wanneer je een product in de winkel hebt besteld, is het afhankelijk van de afdeling of de bezorgers je bestelling gratis uitpakken en monteren. De verkoopmedewerker informeert je hierover. In veel gevallen monteren wij het meubel en nemen wij het restafval direct mee. Na bezorging/montage kan de betaling worden voldaan via een mobiele pinapparaat.

Afhalen

Zodra de bestelling voor je klaar staat, wordt er contact met je opgenomen. Ons magazijn bevindt zich achter de winkel. Het adres is: de Wending 11 9865 VC Opende.

Opslagservice

IJtsma heeft een groot magazijn waar we jouw bestelling netjes en gratis opslaan tot het moment van levering.

  • Opslag tot 1 maand is gratis, vanaf het moment dat de bestelling binnen is.
  • Opslag tot 6 maand is gratis, indien je 100% van het aankoopbedrag betaald.