Navigatie

Tuinmeubelen

Alles voor in de tuin: de nieuwste tuinmeubelen in onze winkel en online!

De nieuwe tuincollectie van 2023 is alweer binnen! 

Loungesets
De loungesets blijven het populairst voor in de tuin. De meest bekende vorm van loungesets, is de hoekbank. Dit type loungeset geeft een knusse sfeer en is in vele maten leverbaar waardoor er altijd wel ééntje past bij jou veranda of overkapping. Tegenwoordig zie je ook steeds meer de losse loungesets terug komen, hiermee bedoelen we een loungebank en een lounge stoel. Vaak worden deze aangeboden in een set, maar bij een aantal modellen kun je ook zelf je eigen set samenstellen. Loungesets zijn leverbaar in diverse materialen, denk hierbij aan loungesets van wicker, aluminium of van (teak)hout. 

Welke loungeset past nu bij jou? Er is tegenwoordig zoveel aanbod in loungesets, dat het kiezen van een loungeset niet gemakkelijk maakt. Wat belangrijk is, is dat de loungeset in de ruimte past waar jij de tuinset wilt plaatsen. Heb je een grote ruimte beschikbaar? Dan is een grote loungeset of diningset geschikt. Maar beschik je over een kleinere ruimte, dan zijn de loungesets die bestaan uit een losse loungebank en loungestoel misschien praktischer. Deze kun je namelijk makkelijker verplaatsen. 

Tuintafels en tuinstoelen
Een loungeset is populair, maar een mooie tuinset (tuintafel met tuinstoelen) is zeker niet minder populair. Vooral als je veel barbecued, kan een tuinset comfortabeler zijn dan een loungeset. Tuinsets zijn er in vele maten. Of je nu opzoek bent naar een 4 persoons tuinset, 6 persoons - of 8 persoons tuinset. Bij ons vind je een ruim aanbod. De woontrend die je momenteel veel ziet, de ronde en ovalen tafels, zet zich buiten door. Dit seizoen zul je veel ovalen tuintafels en ronde tuintafels tegen komen. Wel blijven de materialen die gebruikt zijn erg divers. Bij ons vind je onder andere tuintafels van teakhout, polywood, hpl, keramisch glas en aluminium. 

Ook bij de buitenstoelen tref je een uitgebreid assortiment aan. Zo zijn er verstelbare tuinstoelen, diningstoelen en loungestoelen. Een verstelbare tuinstoel en een diningstoel combineer je beide bij een tuintafel. Het verschil zit hem in de rug, bij de verstelbare tuinstoel kun je de rugleuning verstellen in diverse standen. Bij de loungestoel is de zithoogte lager dan bij een verstelbare tuinstoel of diningstoel. Dit biedt een comfortabele zit, waar je heerlijk in kunt relaxen. 

Ruim assortiment met bekende merken zoals Apple Bee, Hartman en Platinum.