Navigatie

Loungesets uit voorraad leverbaar! 
Ben je opzoek naar een mooie loungeset? Dan ben je bij IJtsma aan het goede adres. Bij ons vind je een ruim assortiment loungesets. Wij bieden loungesets aan in diverse materialen zoals o.a. teak, aluminium, wicker en polywood. De loungesets worden standaard geleverd met bijbehorende kussens. Als de zon begint te schijnen, wil je natuurlijk direct hiervan genieten in een comfortabele loungeset. Dat kan bij IJtsma, want alle loungesets zijn uit voorraad leverbaar!

Beschermhoes voor jou loungeset
We adviseren de kussens aan het einde van de dag op te bergen, ook wanneer je loungeset onder een overkapping staat. Door het vocht kunnen de kussens namelijk sneller verkleuren. Daarnaast adviseren we om een beschermhoes om de loungeset te doen, als je geen gebruik maakt van de set.  

Keuze in afmeting loungesets
Welke loungeset past nu bij jou? Er is tegenwoordig zoveel aanbod in loungesets, dat het kiezen van een loungeset niet gemakkelijk maakt. Wat belangrijk is, is dat de loungeset in de ruimte past waar jij de tuinset wilt plaatsen. Heb je een grote ruimte beschikbaar? Dan is een grote loungeset of diningset geschikt. Maar beschik je over een kleinere ruimte, dan zijn de loungesets die bestaan uit een losse loungebank en loungestoel misschien praktischer. Deze kun je namelijk makkelijker verplaatsen.