Navigatie

Het Atelier - Vinyl

De vele voordelen van vinyl

Vinyl is relatief goedkoop, zacht en warm aan de voeten, duurzaam, vochtbestendig (dus geschikt voor keuken en badkamer), supermakkelijk in onderhoud en leverbaar in diverse dessins en structuren zoals geweven structuren en natuurgetrouwe houtprints. Mits verlijmd op de ondervloer reduceert vinyl contactgeluiden enorm, erg handig als je kinderen hebt of in een appartement woont.

Vinyl vloeren zijn zacht verend, comfortabel én heel stil. Daarnaast is het de perfecte basis voor een interieur dat eruit mag springen. Houtstructuur, betonlook of een opvallende kleur, voor elke smaak en woonstijl is er een mooie vinylvloer te vinden. Vinylvoeren zijn daarnaast onderhoudsvriendelijk en bestand tegen water door de sterke top- en beschermlaag.Waarom kiezen voor vinyl

  • Vinyl is voordelig in de prijs.
  • Vinyl is in veel variaties verkrijgbaar.
  • Gemakkelijk in onderhoud.
  • Vinyl voelt warm en veerkrachtig aan.


De mooiste vloer uitgezocht, en dan?

Samen met onze interieuradviseur heb je de mooiste vinyl vloer uitgezocht. Nadat je het vinyl hebt uitgezocht, komt de stoffeerder langs om de vloer op te meten. Na het opmeten ontvang je de offerte. Nadat de offerte besproken is en we een akkoord van je hebben ontvangen, gaan we het vinyl bestellen. Wil je dat onze stoffeerders de vloer komen leggen? Dat kan! Ze komen graag bij je langs en zorgen er voor dat je nieuwe vloer perfect wordt gelegd.

 

Nieuwsgierig geworden?
Plan meteen een afspraak met het Atelier van IJtsma Opende

Ontdek alle mogelijkheden van Het Atelier en onze service bij ons
in de winkel of bij je thuis. Als je een afspraak maakt, nemen we graag alle tijd om je goed te adviseren.

Afspraak maken