Navigatie

Het Atelier - Vinyl

De vele voordelen van vinyl

Vinyl is relatief goedkoop, zacht en warm aan de voeten, duurzaam, vochtbestendig (dus geschikt voor keuken en badkamer), supermakkelijk in onderhoud en leverbaar in diverse dessins en structuren zoals geweven structuren en natuurgetrouwe houtprints. Mits verlijmd op de ondervloer reduceert vinyl contactgeluiden enorm, erg handig als je kinderen hebt of in een appartement woont.

Vinyl vloeren zijn zacht verend, comfortabel én heel stil. Daarnaast is het de perfecte basis voor een interieur dat eruit mag springen. Houtstructuur, betonlook of een opvallende kleur, voor elke smaak en woonstijl is er een mooie vinylvloer te vinden. Vinylvoeren zijn daarnaast onderhoudsvriendelijk en bestand tegen water door de sterke top- en beschermlaag.Waarom kiezen voor vinyl

  • Vinyl is voordelig in de prijs.
  • Vinyl is in veel variaties verkrijgbaar.
  • Gemakkelijk in onderhoud.
  • Vinyl voelt warm en veerkrachtig aan.


De mooiste vloer uitgezocht, en dan?

Samen met onze interieuradviseur heb je de mooiste vinyl vloer uitgezocht. Na het uitzoeken komt onze monteur nog even langs om de vloer op te meten. Daarna gaan we de vloer bestellen en komen we deze desgewenst leggen, inclusief het leggen van de ondervloer en de afwerking. Onze stoffeerders zorgen ervoor dat leggen van de ondervloer perfect wordt uitgevoerd. Daarnaast zorgen zij ervoor dat de (eventuele) plinten strak worden bevestigd en afgewerkt. Hierdoor is jouw nieuwe vloer tot in de puntjes afgewerkt.

 

Nieuwsgierig geworden?
Plan meteen een afspraak met het Atelier van IJtsma Opende

Ontdek alle mogelijkheden van Het Atelier en onze service bij ons
in de winkel of bij je thuis. Als je een afspraak maakt, nemen we graag alle tijd om je goed te adviseren.

Afspraak maken