Navigatie

Het Atelier - Tapijt

Geef sfeer aan jouw interieur met tapijt

Met tapijt kun je zeer eenvoudig sfeer geven aan jouw interieur. Of je nu houdt van klassiek, modern, industrieel of liever gaat voor basic, er is altijd wel een tapijt te vinden dat past bij jouw woonstijl en interieur. De keuze in materialen, kleuren en dessins is namelijk zeer groot. Tapijt is verkrijgbaar in enorm veel materialen, kleuren en dessins. Daarom past tapijt van IJtsma altijd bij jouw woonstijl.

Tapijt maakt een absolute comeback en dat is niet voor niets. Het zachte, warme en uitnodigende karakter van tapijt geeft een natuurlijk en geborgen gevoel. Met onze uitgebreide tapijtcollectie kunnen wij deze beleving in diverse structuren en trendy kleuren je laten beleven.Waarom kiezen voor tapijt

  • Tapijt isoleert warmte, waardoor de thermostaat een stukje lager kan.
  • Tapijt is slipveilig.
  • Loopgeluiden worden verminderd door tapijt.
  • Tapijt biedt vele decoratieve mogelijkheden.
  • Tapijt geeft de ruimte een zachte en comfortabele uitstraling.


De mooiste vloer uitgezocht, en dan?

Samen met onze interieuradviseur heb je het mooiste tapijt uitgezocht. Nadat je het tapijt hebt uitgezocht, komt de stoffeerder langs om de vloer op te meten. Na het opmeten ontvang je de offerte. Nadat de offerte besproken is en we een akkoord van je hebben ontvangen, gaan we het tapijt bestellen. Wil je dat onze stoffeerders de vloer komen leggen? Dat kan! Ze komen graag bij je langs en zorgen er voor dat je nieuwe vloer perfect wordt gelegd.

 

Nieuwsgierig geworden?
Plan meteen een afspraak met het Atelier van IJtsma Opende

Ontdek alle mogelijkheden van Het Atelier en onze service bij ons
in de winkel of bij je thuis. Als je een afspraak maakt, nemen we graag alle tijd om je goed te adviseren.

Afspraak maken