Navigatie

Het Atelier - PVC

Eindeloze mogelijkheden met PVC

Met een PVC vloer ontdek je de eindeloze mogelijkheden en voordelen. Een PVC vloer is een kwalitatief hoogstaande vloer voor particulieren. Maar ook perfect toe te passen voor restaurants, showrooms, kantines en openbare ruimtes. Bij IJtsma is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trend op woongebied en ook PVC ontbreekt niet in onze showroom in Opende.


PVC is een harde kunststof vloer die zeer sterk, kras vast, waterafstotend, onderhoudsvriendelijk en geluid- en warmte isolerend is. PVC vloeren zijn verkrijgbaar in natuurlijke houtmotieven, betonlook of tegelprints. Doormiddel van embossing-techniek ziet een PVC vloer er niet alleen natuurlijk uit, maar voel je de eventuele houtnerven ook! Een PVC vloer is geschikt voor elke ruimte in het huis. Laat je inspireren en bekijk de vele mogelijkheden PVC vloeren bij IJtsma.Waarom kiezen voor PVC

  • Door de toplaag is PVC supersterk en krasvast.
  • Een PVC vloer ziet er natuurlijk uit en voelt natuurgetrouw aan.
  • PVC is een goede warmtegeleider.
  • PVC is zeer geschikt voor vloerverwarming.
  • PVC is gemakkelijk in onderhoud.


De mooiste vloer uitgezocht, en dan?

Samen met onze interieuradviseur heb je de mooiste pvc vloer uitgezocht. Na het uitzoeken komt onze monteur nog even langs om de vloer op te meten. Daarna gaan we de vloer bestellen en komen we deze desgewenst leggen, inclusief het egaliseren en de afwerking. Onze stoffeerders zorgen ervoor dat het egaliseren en het leggen van de ondervloer perfect worden uitgevoerd. Daarnaast zorgen zij ervoor dat de (eventuele) plinten strak worden bevestigd en afgewerkt. Hierdoor is jouw nieuwe vloer tot in de puntjes afgewerkt.

 

Nieuwsgierig geworden?
Plan meteen een afspraak met het Atelier van IJtsma Opende

Ontdek alle mogelijkheden van Het Atelier en onze service bij ons
in de winkel of bij je thuis. Als je een afspraak maakt, nemen we graag alle tijd om je goed te adviseren.

Afspraak maken