Navigatie

Eetkamer

 

Alles voor de eetkamer: de nieuwste trends en de mooiste merken in onze winkel en online!

De eetkamer is de plek waar je savonds samen komt met het hele gezin of je familie en vrienden ontvangt, een spelletje speelt of tegenwoordig gebruikt als werkplek. De tafel in combinatie met de eetkamerstoelen, zal grotendeels de sfeer van de eetkamer bepalen. Ben je opzoek naar een moderne eethoek, landelijk, industrieel of toch een combinatie hiervan? Bij IJtsma vind je een uitgebreide collectie meubels voor in de eetkamer. In iedere eetkamer vind je een eetkamertafel met eetkamerstoelen of een eetkamerbank terug. Boven de tafel hangt altijd een sfeervolle lamp en er staat mooie decoratie op de tafel. Tegenwoordig zien we steeds meer de bartafel terug komen in de eetkamer. Al je mooie servies laat je stralen in een buffetkast. Daarnaast kun je ook nog veel spullen opbergen in de buffetkast. Dus twee in één, handig!

Meubels voor elke woonstijl en budget

Bij IJtsma vind je meubels voor elke woonstijl en budget. Zo hebben we trendy meubels van het merk Eleonora, WOOD exclusive en Feelings. Maar ook vind je bij ons hoogwaardige merken zoals H.E. Design, Just Furn en Nouvion. Bij de eethoek is de verlichting een zeer bepalende factor voor de sfeer. Ben je opzoek naar een nieuwe eethoek, denk dan ook direct na over de verlichting voor boven de tafel.

Onze interieuradviseurs staan voor je klaar

Vind je het lastig om te bepalen welke meubels nu bij jou en je eetkamer passen? Bij IJtsma kun je terecht voor gratis interieuradvies. Onze interieuradviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!