Navigatie

NLwoont

 

NLwoont meubelen bij IJtsma

Welkom in de wereld van NLwoont!

Voor de NLwoont collectie in de regio Friesland en Groningen moet je bij IJtsma zijn. Bij ons kun je de gehele collectie bekijken, voelen en proefzitten.

Omdat smaken verschillen, is er NLwoont. Een gevarieerde collectie meubels en accessoires voor modern en eigentijds wonen. Alle items sluiten aan bij diverse woonstijlen, maar zijn net zo actueel als tijdloos. Hierdoor hoef je niet om de haverklap een update aan je huis te geven. Kies voor mooie kwaliteit én prijs met de verfrissende interieurcollecties voor je woon- en eetkamer.


Bekijk de gehele NLwoont collectie hier


Sfeervol wonen met NLwoont

Elk interieur is uniek, want ieder heeft een verschillende smaak. De collectie van NLwoont is zo samengesteld, dat er voor ieder interieurtype geschikte meubels en woonaccessoires zijn. Heb je een modern, industrieel of tijdloos interieur? Bij NLwoont vind je altijd het geschikte meubelstuk.

Toppers uit de collectie van NLWoont zijn bank Philou en bank Beau. Beide banken zijn helemaal naar wens samen te stellen. Je kiest zelf je opstelling, bekleding en kleur. 

Ook de vernieuwde relaxstudio biedt veel mogelijkheden. Met onze adviseurs bepaal je welk model, maat en functie het meest geschikt voor jou is. Daarnaast kies je zelf de uitstraling van de stoel door de bekleding en de kleur te bepalen.

“Door de vele opties, zit er altijd iets voor jou bij!”


Ruim assortiment bij NLwoont

Bij NLwoont kun je terecht voor alles in de woon- en eetkamer. Zo kun je bij NLwoont terecht voor eettafels, eetkamerstoelen, bartafels, barkrukken, banken, fauteuils en kastmeubelen.

Ben je opzoek naar een tafel die aan al je wensen voldoet? Stel dan jouw droomtafel samen in zeven eenvoudige stappen met onze tafelcreator. Kies je bladvorm, kies je maat, kies je poot, bepaal je tafelhoogte, kies je bladkleur, kies je blad- en randafwerking en als laatste kies je voor open of gestopte noesten. Zo heb jij je eigen droomtafel samen gesteld. 

Ook vind je bij NLwoont een eetkamerstoelen concept waarbij je je eigen kuip en onderstel samenstelt. Zo vind je altijd de perfecte stoel! 

Bekijk de aanbiedingen in de NLwoont folder

“Stel je eigen eetkamerset samen met NLwoont”