Navigatie

Relaxfauteuils

 

IJtsma: de relaxspecialist van het noorden!

Met meer dan 50 jaar ervaring verzekeren we je van vakmanschap. Ontspannen is maatwerk. En maatwerk is mensenwerk, daarom weten onze adviseurs waarover ze het hebben en zorgen ervoor dat ze de relaxfauteuil vinden die precies bij jouw zit- en woonwensen passen.

Met meer dan 100 modellen weten we zeker dat er relaxfauteuils zijn die aan jouw zit- en woonwensen voldoen. Als je het model hebt uitgezocht, volgen er een aantal andere mogelijkheden. Denk daarbij aan de maat, de uitvoering, de voet, de bekleding en extra’s zoals massagefunctie, verstelbare hoofdsteun of accu. Zo krijg jij je gepersonaliseerde relaxfauteuil op maat!

Relaxfauteuils hebben een stoffig imago, wat erg jammer is. Tegenwoordig zitten ze namelijk niet meer in en oudbollig jasje, maar zijn ze juist super modern, stoer én relaxed! Doordat je ze naar wens kunt samen stellen, past er altijd een relaxfauteuil bij jou.

 

Zelf je relaxfauteuil samenstellen.. Dat is pas relaxed!

Bij IJtsma kun je je relaxfauteuil op maat laten samen stellen. Je begint bij het kiezen van het model. Ga je voor een relaxfauteuil met een dichte arm of toch een open arm? Ga je voor een fauteuil op vaste poten of heb je liever een draaipoot? Kies het model dat jij het mooist vindt!

Daarna bepaal je welke maat het beste bij jou past. Je kunt kiezen uit S, M of L. De breedte, diepte en hoogte verschilt per maat.

Nadat je het model en de maat hebt uitgezocht, bepaal je de functie van de relaxfauteuil. Hierbij heb je drie keuzes: een manueel verstelbare relaxfauteuil, een elektrische relaxfauteuil of een fauteuil met een sta-op functie. Een manuele relaxfauteuil houdt in dat je de relaxfauteuil bediend met je lichaamsgewicht. Lukt dit zelf niet meer, dan is er de elektrische relaxfauteuil. Deze wordt bediend aan de hand van een afstandsbediening of de knopjes zitten geïntrigeerd in de fauteuil. Gaat het opstaan uit een stoel niet even makkelijk meer? Kies dan voor een fauteuil met een sta-op functie. Deze functie ondersteunt je bij het opstaan uit de stoel.

Ook voor de poot zijn er een aantal opties. Zo kun je vaak kiezen voor een stervoet of schaalvoet. Daarbij kun je ook de kleur kiezen, denk hierbij aan chroom, RVS of zwart. Daarna komt het leukste: het materiaal en de kleur uitzoeken. Er zijn heel veel stof- en leder mogelijkheden. Zo weten we zeker dat er iets geschikts voor jou tussen zit!

Uit eindelijk kijken we met je naar de extra opties. Denk hierbij aan een accu, massagefunctie, elektrisch verstelbare hoofdsteun of een USB voor het opladen van je telefoon of tablet.

 

  

Heerlijk relaxen met onze bestsellers!

Heerlijk relaxen in één van onze relaxfauteuils, is wat we je kunnen garanderen. Bekijk onze relaxfauteuils alvast online en kom gezellig langs in onze winkel om je te laten adviseren!