Navigatie

Woonkamer

 

Alles voor de inrichting van jouw woonkamer: woonkamer inspiratie en de nieuwste meubels vind je in onze winkel en online!

We brengen veel tijd door in en om huis, daarvan is de woonkamer een belangrijke ruimte. Welke sfeer je ook creëert, je wilt altijd het gevoel van thuiskomen ervaren. Het is daarom belangrijk dat je de woonkamer naar jouw stijl en smaak inricht, zodat je in de woonkamer helemaal tot rust kan komen. Geef je woonkamer een persoonlijke touch met bijvoorbeeld een mooi kunstwerk, persoonlijke accessoires of een foto met een mooie herinnering. De meubels die je in de woonkamer zet, bepalen grotendeels de stijl en sfeer. Meubels die je in elke woonkamer bijna wel terug ziet komen zijn natuurlijk een comfortabele bank, een salontafel en een fauteuil of relaxfauteuil. Daarnaast heb je ook opbergruimte nodig, waarbij een dressoir, tv-meubel of bergkast goed van pas kan komen.

Meubels voor elke woonstijl en budget

Bij IJtsma vind je voor elke woonstijl en budget passende meubels voor in jouw woonkamer. Zo hebben we trendy meubelen van Feelings en Budget Home Store. Maar ook hoogwaardige merken zoals Moome, BKS Meubelen en het Anker. In onze showroom presenteren we je verschillende woonkamers in verschillende stijlen met de nieuwste banken, kasten, tafels en fauteuils. De woonkamers zijn allemaal in een eigen stijl gedecoreerd, zodat je de sfeer echt beleefd. Dankzij de betaalbare accessoires kun je ieder seizoen variëren!

Onze interieuradviseurs staan voor je klaar

Vind je het lastig om te bepalen welke meubels nu bij jou en je woonkamer passen? Bij IJtsma kun je terecht voor gratis interieuradvies. Onze interieuradviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!