Navigatie

Spontaan shoppen, bestelling afhalen of laten thuisbezorgen? Wij staan voor je klaar, maar uiteraard met de nodige voorzorgsmaatregelen. Lees meer>

UrbanSofa

 

UrbanSofa

UrbanSofa: duurzame kwaliteits meubelen geproduceerd met aandacht voor mens en milieu.

Opzoek naar meubels van UrbanSofa? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn de grootste UrbanSofa dealer van het noorden. Kom gezellig langs en probeer alle modellen van UrbanSofa uit, onder het genot van een heerlijk bakje koffie.

Wij zijn een officiƫle premium store van UrbanSofa. Je vindt bij ons de gehele collectie van UrbanSofa. UrbanSofa levert hoogwaardige meubels, welke geproduceerd worden met aandacht voor mens en milieu. Zo wordt bijvoorbeeld voor de banken uitsluitend gebruik gemaakt van hardhout uit duurzaam beheerde Duitse bossen. Lekker dichtbij en voorzien van de beste keurmerken. De tapijten worden in India geproduceerd onder toezicht van Stichting Care en Fair.

De collectie van UrbanSofa bestaat uit banken, fauteuils, vloerkleden, eetkamerstoelen, eetkamerbanken en tafels. Bekijk een gedeelte van de collectie alvast online en kom gezellig proef zitten in de winkel!


Bekijk de UrbanSofa collectie