Navigatie

“Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste matras!”

Het kiezen van het juiste matras is erg persoonlijk. Wij begrijpen dat en helpen u graag met het uitkiezen van het juiste matras. Wat is voor u belangrijk? In onze winkel hebben wij verschillende matrassen. Bijvoorbeeld pocketveermatrassen met koudschuim, latex of traagschuim. Wij adviseren u graag over de voor- en nadelen van elk type matras. Of u nu een eenpersoons matras of een tweepersoons matras zoekt. Wij kunnen de matrassen in vrijwel elke maat voor u bestellen.

 

Matras kopen? Zoek een matras welke bij je past!

Een matras is persoonlijk.  Ieder mens is verschillend en heeft een verschillende lichaamsbouw en voorkeuren. Wij helpen u graag een matras te vinden welke persoonlijk bij u past! De meest voorkomende matrassoorten zijn pocketvering matrassen, koudschuim matrassen, latex matrassen en traagschuim matrassen. Elk matras heeft zo zijn eigen eigenschappen. Zo voelt het ene matras warmer aan en een ander matras geeft weer meer ventilatie en voelt koeler aan. Een erg belangrijk aspect is ook de ondersteuning. Bijna alle matrassen zijn verdeelt in verschillende zones welke hierbij op een verschillende manier het lichaam ondersteunen. Bij ons kunt u veel verschillende matrassen uitgebreid testen en ontdekken welk matras het lichaam het beste ondersteund.

 

Matrassen in veel verschillende afmetingen

 

Het matras moet behalve het juiste ligcomfort ook de juiste afmeting hebben. Voor elke maat bed, of het nu een twijfelaar, eenpersoonsbed of een tweepersoonsbed is kunnen wij een matras in de juiste maat leveren. De meest gebruikte maat voor een eenpersoonsbed is 90x200 maar wij kunnen deze ook in de maat 90x210 en 90x220 leveren voor de langere eenpersoonsbedden of in 90x190 voor een korter eenpersoonsbed. De maat van een twijfelaar is 120 x 200. Andere tweepersoonsmaten zijn 140x200, 160x200 en 180x200. Omdat het ligcomfort heel persoonlijk is worden er ook vaak twee eenpersoonsmatrassen in een tweepersoonsbed gelegd. Het gewenste comfort van elke partner kan immers verschillend zijn. Ook bij de tweepersoonsmatrassen zijn langere maten mogelijk van 210 en 220 cm.

 

Het juiste matras kiezen

 

Zoals gezegd is een matras heel persoonlijk. Vaak heb je op basis van de ervaringen met je huidige matras alvast een idee wat je prettig vindt of juist niet. Elk matras ondersteund het lichaam op een verschillende manier. De meeste matrassen hebben verschillende zones welk stevig of juist wat zachter zijn. De verschillende zones zorgen voor een goede drukverdeling zodat het lichaam op de juiste manier ondersteund wordt. Om een goede keuze te maken is het verstandig om jezelf van te voren een aantal vragen te stellen. Heb je het snel warm of juist niet? Wat is je slaaphouding? Slaap je meestal op je zij, rug of buik? Vind je het prettig om op een stevig matras te slapen of liever wat zachter? We helpen hierbij graag om het juiste matras te kiezen!

 

Matras aanbieding

 

Wij hebben ook doorlopend verschillende aanbiedingen. Zo kunt u een goed matras aanschaffen voor een redelijke prijs. Zo zijn er matrassen waarbij het tweede matras gratis is of matrassen waarbij het tweede matras voor de halve prijs is. Aanbiedingen zijn er voor vele atras aanbiedingsoorten matrassen zoals pocketveer matrassen, koudschuim matrassen, traagschuim matrassen en latex matrassen. Zo kiest u voor een leuke prijs een matras welke bij u past!

 

Advies nodig voor het kiezen van het juiste matras?

 

Onze slaapadviseurs helpen u graag om het juiste matras te kiezen. Misschien heb je al een idee welk matras je graag wilt hebben maar het is altijd verstandig om een keer te komen proefliggen. Maar ook als het kiezen van het juiste matras voor u een lastig probleem is dan helpen wij u graag met advies. U bent van harte welkom om een keer langs te komen in onze winkel!