Navigatie

NL Slaapt

 

NLslaapt meubelen bij IJtsma

Welkom in de wereld van NLslaapt!

Voor de NLslaapt collectie, waar je de slaapkamer uit je dromen vindt, in de regio Friesland en Groningen moet je bij IJtsma zijn. Bij ons kun je de gehele collectie bekijken, voelen en proefliggen.

Omdat smaken verschillen en iedereen andere slaapwensen heeft, hebben wij een grote varierende collectie bedden, boxspring en meubels voor je slaapkamer. Zoals kledingkasten en nachtkastjes in verschillende stijlen. 


Bekijk de gehele NLslaapt collectie hier


Zo slaapt Nederland met NLslaapt


Iedereen heeft andere slaapwensen, de ene houdt van een hard matras de andere een zacht matras en dan heb je nog de keuze uit een ledikant of een boxspring. Gelukkig hebben we in de NLslaapt collectie een ruime keuze aan verschillende matrassen, toppers, boxsprings en ledikanten. Ook hebben we in de NLslaapt collectie een ruime keuze aan linnenkasten en nachtkastjes.

Toppers uit de collectie van NLslaapt zijn Boxspring Scandi Trend en Ledikant Wolvega. Beide producten zijn in verschillende maten leverbaar.

“Door de vele modellen, zit er altijd iets voor jou bij!”


Ruim assortiment bij NLslaapt

Bij NLslaapt kun je terecht voor alles wat je nodig hebt om heerlijk te kunnen slapen. Zo kun je bij NLslaapt terecht voor boxsprings, ledikanten, kledingkasten, nachtkastjes, matrassen, dekbedden en meer...

De NLslaapt collecties bestaan uit slaapmeubels en accessoires in verschillende prijsklassen, zodat er altijd wat voor je tussen zit!

Bekijk de aanbiedingen in de NLslaapt folder


“Stel je eigen slaapkamer samen met NLslaapt”