Winkelmand

Laminaat

laminaat atelier

 

 

    Laminaat 


De bijzondere uitstraling van Hout of Steen

 

Waarom steeds meer mensen vandaag de dag hun oog laten vallen op een laminaatvloer? Dat is vanwege z'n praktische eigenschappen,
die uitstekend passen bij een moderne levensstijl. Maar ook vanwege de unieke en vooral authentieke uitstraling van zo'n vloer. En de enorme keuzevrijheid die u bij het atelier heeft. want waar u bijvoorbeeld met een massief houten vloer een vaak wat beperkte keuze hebt uit de meest gangbare houtsoorten en bewerkingen.

 

Een "Het Atelier" laminaatvloer is het ideale alternatief voor een massief houten of stenen vloer. Maar veel sneller te leggen en zelfs makkelijk mee te verhuizen, dakzij ons gepatenteerde, lijmvrije, maar zeer trekvaste megaloc clicksysteem. Een systeem dat voorzien is van een speciale was, die door het samenvoegen van de stroken vanzelf de naden afsluit, om binnendringend vocht te voorkomen. "Het Atelier" laminaat bestaat uit vier onder hoge druk en temperatuur samengeperste lagen. En is daarom bijzonder duurzaam en niet alleen vorm- maar ook slijtvast.
Bovendien is ons laminaat, dankzij de niet poreuze en hygiënische toplaag, een uitstekende keuze voor wie kinderen of huisdieren heeft en prijs stelt op een onderhoudsarme vloer.