Navigatie

Het Atelier - Laminaat

De mogelijkheden van laminaat

Tegenwoordig is laminaat bijna niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer. Door verbeterde productie- en fototechnieken kan je kiezen uit de meest levensechte laminaatvloeren met een natuurlijke uitstraling.

Laminaat is een kunststof vloer die vooral bekend staat om de houtlook structuur. Daarnaast is laminaat verkrijgbaar als gladde en glanzende vloer in allerlei kleuren en patronen. Ook is laminaat verkrijgbaar in verschillende strookbreedtes en houtstructuren. Zo kunt u een laminaatvloer samenstellen die bij uw woonwensen past.Waarom kiezen voor laminaat

  • Laminaat is onderhoudsvriendelijk, hygiĆ«nisch en kan tegen een stootje.
  • De nieuwste laminaatvloeren zijn nauwelijks van echt te onderscheiden.
  • Laminaat is kleurvast.
  • Laminaatvloeren zijn leverbaar in veel kleuren, breedtes en motieven.


De mooiste vloer uitgezocht, en dan?

Samen met onze interieuradviseur heb je de mooiste laminaat vloer uitgezocht. Na het uitzoeken komt onze monteur nog even langs om de vloer op te meten. Daarna gaan we de vloer bestellen en komen we deze desgewenst leggen, inclusief het leggen van de ondervloer en de afwerking. Onze stoffeerders zorgen ervoor dat leggen van de ondervloer perfect wordt uitgevoerd. Daarnaast zorgen zij ervoor dat de plinten strak worden bevestigd en afgewerkt. Hierdoor is jouw nieuwe vloer tot in de puntjes afgewerkt.

 

Nieuwsgierig geworden?
Plan meteen een afspraak met het Atelier van IJtsma Opende

Ontdek alle mogelijkheden van Het Atelier en onze service bij ons
in de winkel of bij je thuis. Als je een afspraak maakt, nemen we graag alle tijd om je goed te adviseren.

Afspraak maken