Navigatie

Het Atelier - Laminaat

De mogelijkheden van laminaat

Tegenwoordig is laminaat bijna niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer. Door verbeterde productie- en fototechnieken kan je kiezen uit de meest levensechte laminaatvloeren met een natuurlijke uitstraling.

Laminaat is een kunststof vloer die vooral bekend staat om de houtlook structuur. Daarnaast is laminaat verkrijgbaar als gladde en glanzende vloer in allerlei kleuren en patronen. Ook is laminaat verkrijgbaar in verschillende strookbreedtes en houtstructuren. Zo kunt u een laminaatvloer samenstellen die bij uw woonwensen past.Waarom kiezen voor laminaat

  • Laminaat is onderhoudsvriendelijk, hygiĆ«nisch en kan tegen een stootje.
  • De nieuwste laminaatvloeren zijn nauwelijks van echt te onderscheiden.
  • Laminaat is kleurvast.
  • Laminaatvloeren zijn leverbaar in veel kleuren, breedtes en motieven.


De mooiste vloer uitgezocht, en dan?

Samen met onze interieuradviseur heb je de mooiste laminaat vloer uitgezocht. Nadat je het laminaat hebt uitgezocht, komt de stoffeerder langs om de vloer op te meten. Na het opmeten ontvang je de offerte. Nadat de offerte besproken is en we een akkoord van je hebben ontvangen, gaan we het laminaat bestellen. Wil je dat onze stoffeerders de vloer komen leggen? Dat kan! Ze komen graag bij je langs en zorgen er voor dat je nieuwe vloer perfect wordt gelegd.

 

Nieuwsgierig geworden?
Plan meteen een afspraak met het Atelier van IJtsma Opende

Ontdek alle mogelijkheden van Het Atelier en onze service bij ons
in de winkel of bij je thuis. Als je een afspraak maakt, nemen we graag alle tijd om je goed te adviseren.

Afspraak maken