Navigatie

Interliving

 

Interliving. Geeft vorm aan wonen.

Ontdek de eigentijdse en elegante wooncollectie van Interliving. Dankzij de slimme ontwerpen en de talrijke maatwerkopties krijg je een uniek interieur.  De meubels van Interliving zijn helemaal naar wens samen te stellen. Zo zorg je ervoor dat ieder meubel bij jouw stijl, voorkeur en wensen past. Kies jouw favoriete materiaal, kleur en design.
De collectie van Interliving bestaat uit banken, tafels, eetkamerstoelen, (relax)fauteuils en kastmeubelen. Bekijk een gedeelte van de collectie alvast online en kom gezellig langs in de winkel!

Bekijk het Interliving Magazine hier

Exclusiviteit van Interliving

Bij de eerste keer zitten of eerste aanraking is het je direct duidelijk: Interliving staat voor exclusieve ontwerpen, superieure kwaliteit en uitgesproken comfort. Om daartoe te komen zijn er fantastische stof- en leersoorten in nauwkeurig gekozen kleuren, prachtige houtsoorten en andere hoogwaardige materialen geselecteerd. Alles wordt volgens hoge kwaliteitsstandaarden verwerkt. 

Het uitgangspunt bij elke stap in het proces is: komen tot doordachte ontwerpen van ongekende klasse, zodat ieder meubelstuk je keer op keer verrast.

 

 

“Interliving: unieke meubels voor jou!”

 

Maatwerk van Interliving

Een meubel en een interieur zijn zoveel meer dan een ontwerp alleen. Het moet je raken, bij je leefstijl passen en je persoonlijkheid uitstralen. Alleen dan ontstaat de juiste sfeer; een thuis waarin je geniet van het gezelschap van familie of vrienden en tot rust kan komen. 

Het is van dit oogpunt dat het design van veel meubels van Interliving mede door jou worden bepaald. Je hebt namelijk uitgebreide opties als het gaat om de maat, indeling, afwerking, materiaalkeuze en stoffering. 

We laten je graag de maatwerkmogelijkheden zien! 

 

“Interliving: made for me.”

 

Banken & Fauteuils

Het beste van twee werelden, dat is wat je krijgt met een bank van Interliving. De veelzijdige modellen in de collectie van Interliving bewijzen stuk voor stuk dat uitstekend zitcomfort en een oogstrelende uitstraling samen gaan.

De banken zijn geheel naar wens samen te stellen, denk hierbij aan de maatvoering, stoffering en kleur.  

Een gevoel van luxe. Dat geeft het uitgekiende design van een goede fauteuil. Tel de tijdloze allure van onze collectie fauteuils daarbij op en je weet: design als dit biedt alles wat je zoekt!

 

“Interliving: voor de blikvanger die precies in jouw woonkamer past.”

 

Tafels & Eetkamerstoelen

Wonen is samen zijn. Een charmante ronde tafel, een unieke ovale tafel of een robuuste rechte eettafel gemaakt van hoogwaardig, onderhoudsvriendelijk materiaal vormt een prettige centrale plek in huis.

Neem plaats in de eetkamerstoelen van Interliving. Je ondekt direct de kracht van design. De ontwerpen zijn een evenwichtige combinatie van functie en vorm. Je ziet klasse, functionaliteit en ervaart het comfort. 

Combineer de eetkamerstoelen en eetkamertafels van Interliving met elkaar voor een moderne uitstraling! 

 

“Interliving: zorgeloos sfeervol tafelen.”