Navigatie

Dutch Interiors

De drie topmerken By-Boo, Eleonora en Sevn vallen samen onder één paraplu als: Dutch Interiors! 

Waar de collectie van Eleonora staat voor de trend van vandaag en morgen, staat de collectie van By-Boo voor onderscheidend, eigenwijs en niet te categoriseren. Sevn is het merk voor het samenstellen van je ideale bank. 

Natural Beige

In de haast van het dagelijks leven en het nieuwe normaal, waardoor iedereen meer tijd thuis doorbrengt, kan een rustig en sereen interieur geen kwaad. Heerlijk tot rust komen en opladen op de plek waar jij je het fijnste voelt. En dat dan ook nog in één van de hotste trends van het moment, de kleur beige. 

De kleur beige is een trend die je vast niet ontgaan zal zijn. Helaas gaan trends weer over, soms sneller dan je zou willen. Maar voeg je nou natuurlijke materialen toe aan je interieur dan wordt het ineens tijdloos. In deze set is gekozen voor onder andere hout, pluimen, touw en koraal. Die laatste is natuurlijk namaak, wij houden net zoveel van de natuur als jij. En als je goed naar de stoffen in deze set kijkt zie je onwijs veel afwisseling. 

Bank Kirsten is hier uitgevoerd in een lichte stof, waardoor ze uit het interieur springt. Tafel Tornac is gemaakt van gerycled teakhout en geeft warmte aan dit interieur. De eetkamer stoelen Saar zijn bekleed in de stof Copenhagen. In het interieur staan ze in één kleur, maar meerdere kleuren combineren is ook mogelijk en geeft een speels effect! 

 

Caffè Latte

De bruin- en zwarttinten van koffie in combinatie met de nodige melk is uitgangspunt voor deze set, kortom een overheerlijke caffè latte in een Bohemian jasje. Waar in een latte de melk zorgt voor het gewicht, is dat in deze set juist het volle bruin. Zwart zorgt, net als koffie, voor een goede vleug pit. 

Bij dit interieur is gekozen voor een rijke materialen mix met onder andere jute, keramiek, metaal, grove stoffen en hout. Door gebruik van verschillende materialen voorkom je dat je interieur saai wordt. Hierbij is wel gekozen voor aardse materialen, want deze geven het interieur op een speelse manier de nodige rust mee. 

Boekenkast Eddy is gemaakt van mango hout en biedt een perfect podium voor mooie accessoires die jouw interieur eigen maken. Door alle accessoires één plek te geven, creëer je als ware één grote eyecatcher en voorkom je dat het rommelig wordt. Eetkamerstoel Lynn houdt het geheel lekker luchtig en zorgt voor zachtheid binnen dit interieur. Heb je wat minder ruimte aan tafel? Ga dan voor eetkamerstoel Lynn zonder armleuning.