Navigatie

Avek boxspring

Avek Boxspring 1927 Original

Avek boxspring kopen

Bij ons als buurman van de Avek Surhuisterveen ontbreekt de Avek boxspring zeker niet! Wanneer je een Avek boxspring zoekt helpen wij je graag bij het maken van de juiste keus. Avek staat al sinds 1927 voor arbeid vlijt en kwaliteit. Dit zie je terug in de kwaliteit van de bedden. Zo zijn de veren thermisch gehard en van Duitse kwaliteit. Avek boxsprings en bedden zijn erg duurzaam, hebben een goede ventilatie en een uitstekend ligcomfort! Door de ontwerpen van de Nederlandse topdesigner Hans Daalder hebben de Avek boxsprings een prachtige uitstraling. Dit geeft ook een sfeer en beleving waarbij je heerlijk kunt slapen. Wij helpen je graag met een persoonlijk advies voor een Avek boxspring! Op deze pagina vind je alvast de verschillende Avek boxspring modellen welke wij in onze showroom hebben staan.

Avek boxspring aanbieding.

Voor verschillende modellen is er een Avek boxspring aanbieding. Zo krijg je bij een Ninety boxspring welke als beste getest is bij de consumentenbond gratis een hoofdbordverlichting en uitstapverlichting. Ook voor de andere Avek modellen 1927, Ninety, Fier, Simmer en Sinne is er een scherpe aanbieding. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk om je een goed advies te geven. Elke boxspring is verschillend wat betreft opbouw en ligcomfort. Het is ook mogelijk om de boxspring zo samen te stellen dat het ligcomfort bij jou persoonlijk goed past. Daarmee helpen wij graag!
Avek Ninety boxspring als beste getest!

De Avek Ninety boxspring is bij de Consumentenbond als beste uit de test gekomen. De consumentenbond heeft de Avek Ninety boxspring getest op veel aspecten zoals levensduur en ondersteuning voor rug- buik- en zijslapers. De Ninety is een uitstekende boxspring waarbij alleen materialen van topkwaliteit gebruikt zijn. Het bed bestaat uit verschillende lagen: De boxspring, een standaard, stevig of extra stevig matras en een luxe topmatras. De duurzaamheid van al deze lagen is zeer goed en ze zijn uitstekend op elkaar afgestemd. Alle lagen (ook het topmatras!) zijn voorzien van 5 comfortabele zones. Hierdoor vormt het bed zich ideaal naar jou lichaam en staat het garant voor een heerlijke en goede nachtrust!

Avek Ninety boxspring aanbieding

Er is ook een speciale Avek Ninety boxspring aanbieding waarbij je een licht- en zichtpakket cadeau krijgt.

Avek Ninety Boxspring beste koop aanbieding
Avek Boxspring 1927 originalAvek 1927 boxspring

Bij de Avek boxspring 1927 is er keuze uit 3 hoofdborden: Original, Border en Stripe. Een goed ondersteunende box met duurzame pocketveren vormt de basis van elke 1927 boxspring. In combinatie met het kwaliteits pocketveringmatras en luxe topmatras wordt het lichaam uitstekend ondersteund. Een 1927 boxspring zorgt ervoor dat je vele jaren gezond en ontspannen kunt slapen. De boxspring is naar je eigen wens samen te stellen: Er is keuze uit verschillende achterwanden, bedmaten, poten en stoffen. Op basis van je lichaamsbouw en persoonlijke voorkeur kun je kiezen voor een standaard, stevig en extra stevig matras. Zo stel je een eigen Avek boxspring 1927 op maat samen. De Avek 1927 boxspring is zowel vast als elektrisch verstelbaar leverbaar. Avek maakt gebruik van motoren van zeer goede kwaliteit voorzien van netvrijschakeling en een draadloze RF afstandsbediening.
Avek Sinne boxspring

De basis voor de Sinne vormt de box voorzien van 7 zones en een geïntegreerde spiraalbodem. De ventilatie is hierdoor uitstekend! Ook het pocketveermatras is voorzien van verschillende zones en is verkrijgbaar in een standaard, firm en extra firm variant. Doordat er ook nog keuze is uit drie verschillende topmatrassen (Optifoam koudschuim, Innerzone latex en talalay latex) is het ligcomfort helemaal aan te passen aan je persoonlijke ligcomfort.

Avek Sinne boxspring aanbieding

Er is nu ook een speciale Avek Sinne boxspring aanbieding waarbij je een licht- en zichtpakket cadeau krijgt.
Avek Fier boxspring

Het ontwerp voor de Avek boxspring Fier is gemaakt door Hans Daalder. Er is keuze uit 3 verschillende hoofdborden: Flak, Line en Styl. De matrasssen zijn voorzien van een 5- zone pocketveren kern en zijn meegestoffeerd. De optifoam comfortlaag heeft een goede ventilatie en geeft de juiste ondersteuning. De boxspring is standaard uitgevoerd met het optifoam koudschuim topmatras welke een extra schouderzone heeft. Voor een wat soepeler comfort kun je ook (tegen meerprijs) kiezen voor een innerzone-latex of een talalay topmatras.

Wij doen u graag een aanbieding voor de naar uw wensen samengestelde Avek Fier boxspring. Als u bij ons in de showroom komt helpen wij u graag verder met een passend advies en een aanbieding voor de Avek Fier boxspring.
Avek Simmer boxspring

De Avek Simmer boxpring combineert een zeer luxe uitstraling met een uitstekend ligcomfort en ventilatie. De spiraal bodem vormt de basis van de Avek Simmer boxspring en zorgt voor een soepel ligcomfort en uitstekende ventilatie. De box is uitgevoerd met 5 comfortzones en het matras dat daar bovenop komt is uitgevoerd met 7 comfortzones en is in drie verschillende hardheden mogelijk. Doordat er ook nog keuze is uit drie verschillende topmatrassen (Optifoam koudschuim, Innerzone latex en talalay latex) is het ligcomfort helemaal aan te passen aan uw persoonlijke ligcomfort.

Wij doen u graag een aanbieding voor de naar uw wensen samengestelde Avek Simmer boxspring. Als u bij ons in de showroom komt helpen wij u graag verder met een passend advies en een aanbieding voor de Avek Simmer boxspring.Je bent van harte welkom om onze collectie Avek boxsprings te komen bekijken!


Plan meteen een afspraak met een slaapadviseur van IJtsma Opende.


Afspraak maken