Winkelmand

De Mooiste Woonwinkel

De mooiste woonwinkel is ons exclusieve huismerk, alleen de beste meubelen komen in onze IJtsma collectie.

Een scherpe prijs gaat bij ons nooit ten koste van kwaliteit.

De getoonde modellen zijn slechts een kleine greep uit onze ruime collectie banken, stoelen, relaxfauteuils, kasten, dressoirs. klein meubelen, boxspring, linnenkasten, matrassen. Ons assortiment biedt u eindeloze mogelijkheden, van modern design, lifestyle, klassiek tot eigentijds.Happy@Home is een compact en toegankelijk lifestyle concept, bestaande uit zitmeubelen, woonkamermeubilair en accessoires.
De uitgekiende mix van moderne en romantische meubelen is zo samengesteld dat een tijdloos beeld ontstaat, passend bij iedere woonstijl.
Bij het ontwerp van Happy@Home-meubelen wordt vooral gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout, leder en stof.
De meubelen en materialen laten zich mede daardoor onderling goed combineren.
Bovendien zijn de meeste meubelen in meerdere afmetingen, kleuren en varianten verkrijgbaar, zodat u altijd iets kunt vinden dat past in uw interieur.
Wereldwijde woontrends vindt u creatief vertaald terug in de Happy@Home collectie.
Daarbij wordt het programma continu vernieuwd en aangevuld en blijft zo de collectie actueel.
Bekijk hier de collectie van Happy@Home


Loop gerust eens binnen op onze Happy@Home afdeling en laat u verrassen door de comfortabele  woonsfeer van Happy@Home!De Cosy Villa collectie kenmerkt zich door het authentieke ontwerp en het landelijk karakter. Het gebruik van natuurlijke materialen gecombineerd met zachte stoffen in basic tinten vormen de basis voor een eigentijds interieur.Voor de ontwikkeling van de meubelen zijn de ontwerpers van Cosy Villa continu op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen. 
Iedere bank, fauteuil of eetkamerstoel wordt vervolgens met veel liefde door onze vakmensen met de hand in elkaar gezet.
De jarenlange ervaring van deze professionals garandeert de kwaliteit en het zitcomfort waar CosyVilla voor sta