Navigatie

Spontaan shoppen, bestelling afhalen of laten thuisbezorgen? Wij staan voor je klaar, maar uiteraard met de nodige voorzorgsmaatregelen. Lees meer>

M Line Topper Start Intense

M Line Topper Start Intense

 

Start Intense

De M line Start Intense topper, is van een zeer hoge kwaliteit. De bestaat geheel uit 5 centimeter traagschuim en is speciaal gemaakt om op uw huidige matras te leggen en zo het comfort daarvan te verbeteren. De M line Start Intense topper is circa 5 cm hoog, wilt u liever een nog luxere M line matrastopper? Deze Start Intense topper is ook verkrijgbaar in een dikkere variant. De M line Luxe Intense topper.

Traagschuim (ook wel visco-elastisch schuim genoemd) is bekend om het feit dat het zich exact naar de contouren van het lichaam vormt. Deze bijzondere eigenschappen van het M line visco elastische schuim zorgen voor een uitstekende drukverdeling en comfort.

De HCC hoes die om deze M line topper heen zit, is afritsbaar en kunt u gerust wassen tot 60 graden Celcius.De M line topper is in alle standaard maten leverbaar, ook met een dubbele split (inkeping in het hoofd- en voeteinde) voor gebruik in tweepersoonsmaten bij verstelbare bodems.

Meer informatie?

Bel 0594 - 659 218

Of stel je vraag via het contactformulier

Productinformatie

  • Hoogte 5 cm
  • De mooiste woonconcepten
  • Eerlijk & deskundig advies
  • Beste prijs & kwaliteit
  • Persoonlijke service