Navigatie

Spontaan shoppen, bestelling afhalen of laten thuisbezorgen? Wij staan voor je klaar, maar uiteraard met de nodige voorzorgsmaatregelen. Lees meer>

M Line Topper Luxe Intense

M Line Topper Luxe Intense

De toppers van M line creëeren een extra comfortlaag bovenop je huidige matras, vaak worden ze gebruikt als bovenste laag op een boxspring. De kern van onze Intense toppers bestaan uit hetzelfde visco-elastisch schuim dat M line gebruikt voor haar matrassen, wat ervoor zorgt dat de topmatrassen perfecte ondersteuning, ventilatie en drukverdeling bieden. De topmatrassen zijn geschikt voor elk type matras, echter is een topper niet de oplossing voor een matras die door slijtage of kuiling al niet meer comfortabel ligt. In dat geval doe je er goed aan een nieuw matras aan te schaffen.

 

Geef je matras een upgrade met dit Luxe Intense topmatras, gemaakt van 7 cm dik visco-elastsich schuim (traagschuim). Doordat dit schuim zich perfect naar de contouren van je lichaam vormt, ervaar je een uitstekende drukverdeling en dus meer ligcomfort. Beschikbaar in alle matrasmaten. Deze Luxe Intense is verkrijgbaar in soft of firm en met of zonder split.

Meer informatie?

Bel 0594 - 659 218

Of stel je vraag via het contactformulier

Productinformatie

  • Hoogte 8 cm
  • De mooiste woonconcepten
  • Eerlijk & deskundig advies
  • Beste prijs & kwaliteit
  • Persoonlijke service