Navigatie

Bodilson

 

Bodilson

IJtsma is het grootste verkooppunt van Bodilson in Nederland! 

IJtsma is het grootste verkooppunt van Bodilson in Nederland! Bij ons kun je terecht alle meubelen van Bodilson. Je kunt bij ons alle banken, eetkamerstoelen en tafels in de showroom bekijken.

 

Bekijk de gehele Bodilson collectie hier


Net even anders

De collectie van Bodilson is niet standaard, net even anders dan anders. De meubels passen door de uitgebreide stoffen- en leerbundels in ieder interieur thuis. De collectie bestaat onder andere uit banken, fauteuils, eetkamerstoelen en banken, prachtige eetkamertafels en kasten.

Er wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen, zoals eiken, wol, metaal en marmer. Hierdoor kunnen de meubelen in verschillende interieurstijlen worden toegepast, denk hierbij aan een industrieel, scandinavisch of modern interieur. 

 “Thuis in elk interieur”


Diversiteit

Niet alleen qua uitstraling zijn de meubels van Bodilson divers, maar ook qua afmetingen. Zo zijn alle tafels in diverse afmetingen leverbaar, zodat ze in iedere gewenste ruimte passen. Ook de banken kun je helemaal naar wens samenstellen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een bank te bekleden in microleder voor een stoere inrichting, of te laten uitvoeren in een lichte fijne stof voor een scandinavische look!

Ook voor de aankleding van je interieur zit je goed bij Bodilson. Hang de populaire hanglamp Swing boven je eetkamertafel en je hebt direct een eyecatcher in huis! Of ga voor een kleed aan de muur, bijvoorbeeld wandkleed Laby. Laby past met zijn zachte tint goed thuis in een scandinavisch interieur. 

“Subtiel met een stoere touch''


Slank maar elegant

Als je van slanke meubels houdt, dan zijn de meubels van Bodilson helemaal jouw ding! Een rank vormgegeven meubel is niet alleen elegant, maar creëert ook optisch meer ruimte en houdt je interieur ruimtelijk en luchting.

Eetkamertafel Slide is zo'n voorbeeld. Een elegante tafel van massief eiken hout met een rank zwart onderstel. Hij is ook leverbaar met een wit metalen onderstel, dat is eetkamertafel Shell. Bij tafel Slide zie je eetkamerbank Connect. Ook weer met een slanke poot, maar wel in een V-vorm wat een speels effect geeft. Deze is natuurlijk ook leverbaar als rechte bank. 

Ook het ranke vind je terug in de kasten van Bodilson. Neem bijvoorbeeld vakkenkast Filippa. Deze staat op een elegant zwart onderstel, met daarboven op een strak vorm gegeven kast. Door de hoge poten, oogt de kast luchtig.